Over deze website

Begin uw reis door Mauritius met www.opreisnaarmauritius.nl
De site is bedoeld voor iedereen die van plan is naar Mauritius te reizen en biedt informatie over alle provincies, plaatsen, leuke excursies en accommodaties. Via deze site kunt u helemaal zelf uw reis samenstellen en boeken.

Gratis gebruik
De informatie op de site is gratis. U kunt alle pagina's en informatie op deze site bekijken. Hiervoor hoeft u niet te registreren of te betalen.

Registreer en profiteer van vele extra's
Door te registreren kunt u echter wel veel meer uit deze site halen.

Ga nu naar registreren en vul het formulier in.


Na registratie heeft u toegang tot:


  • Onze unieke reiskoffer! Een bijzonder handig hulpmiddel om alle leuke plekjes, accommodaties en excursies in op te slaan terwijl u zich op uw reis oriënteert. Wij hebben daarvoor de reiskoffer ontwikkeld. In deze koffer bewaart u alles wat u op deze site interessant vindt. Zo kunt u later al die lodges en activiteiten makkelijk terugvinden om opnieuw te bekijken of te boeken. Binnenkort is het tevens mogelijk om plaatsen in de koffer op te slaan. Ga nu naar registreren.
  • Een leuke accommodatie of excursie gezien? Na registratie kunt u via uw wachtwoord prettig vormgegeven pdf's downloaden. U kunt deze makkelijk meenemen tijdens uw reis. Overigens kunt u ook een boekje bestellen waarin alle accommodaties op de site zijn verzameld. Zo heeft u de accommodatie of excursie altijd bij de hand, ook als u op reis gaat.
  • Ook de plaatsen, streken en provincies kunt u nu in de reiskoffer toevoegen en in pdf downloaden. Zo kunt u uw eigen reisinformatie op maat samenstellen.
  • U kunt diverse videoclips bekijken die onder een aantal streken en plaatsen zijn te vinden. Deze clips zijn afkomstig van onze dvd die via www.opdiestoep.nl te bestellen is voor € 14,95 exclusief verzendkosten.


Hulp nodig bij het samenstellen van uw reis?
Ziet u door de bomen het bos niet meer, maar wilt u toch uw reis zelf samenstellen en boeken? Vraag de reisadviseurs van www.opreisnaarzuidafrika.nl om advies. Wij hebben daarvoor het travelconsult ontwikkeld. Uw wensen worden tijdens een 2 uur durend gesprek in kaart gebracht waarna u een schriftelijk traveladvies krijgt, compleet met een routeboekje vol informatie, accommodaties en excursies die tot de route behoren.

Fotogalerij

Mauritius!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief: