Travelconsult nodig?Boek een uitgebreid travelconsult voor slechts € 199,00.
Bespreek uw reis met uw persoonlijk reisadviseur en ontvang een persoonlijk Travelrapport met ons prijswinnende routeboekje!

Waarom een travelconsult?
Stapels reisboeken, folders, websites: u heeft het vast allemaal gelezen om de reis van uw dromen door Mauritius te kunnen maken. Liever geen boekingen vooraf - ter plaatse bepaalt u wel waar de reis precies naartoe gaat en in welk tempo. Een ticket, een auto… en gaan waar de wind waait.

Vrijheid is veel waard, maar goede informatie ook. De grote stroom informatie kan soms tot een enorme berg uitgroeien. Een goed reisadvies doet dan wonderen.

Hoe werkt het consult?
Bij www.opreisnaarmauritius.nl kunt u een Travelconsult boeken voor € 199,00. Gedurende 1,5 uur bespreekt u met uw persoonlijke reisadviseur uw plannen en krijgt u tips, adviezen & do- and dont’s te horen. De adviezen worden verwerkt in een persoonlijk en schriftelijk Travelrapport dat u binnen een week krijgt toegestuurd.

Bovendien ontvangt u van ons een geprint routeboekje (ringband) met heel veel achtergrondinformatie over de provincies die u van plan bent te bezoeken. Handig om mee te nemen voor onderweg waar u niet zo makkelijk toegang heeft tot internet. In dit boekje nemen we namelijk ook de accommodaties op die in de aangegeven provincies staan vermeld.

Hoe reserveert u een travelconsult?
Boek een consult via e-mail: info@opreisnaarmauritius.nl of bel ons: 073 – 599 7283.

Waar vindt het travelconsult plaats?
Het consult vindt plaats op ons kantoor in Ammerzoden tijdens werkdagen van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 en 18.00 uur.

Het is mogelijk om een consult te boeken tijdens avonduren of op zaterdag. De meerprijs bedraagt dan € 50,00. Ook is het mogelijk een travelconsult te boeken bij u thuis. In dat geval worden zowel de reisuren (à € 27,50) als ook de kilometers (à 0,28 per kilometer) in rekening gebracht. Indien het consult bij u thuis buiten kantooruren valt, geldt een meerprijs van € 50,00 zoals vermeld voor consults in de avonduren of op zaterdag.


Haal het beste uit uw consult
Om het consult zo effectief mogelijk te maken, verzoeken wij u om vooraf een mail of brief te sturen waarin u ons alvast een schets geeft van uw plannen en uw reizigersprofiel. Denkt u daarbij aan de volgende informatie:

 • Is dit een eerste bezoek?
 • Om hoeveel reizigers gaat het, welke leeftijd en in welke periode?
 • Is er al een ticket geboekt? Zo ja, welke periode en naar welke startplaats en eindplaats?
 • Hoeveel reisdagen beslaat de reis in totaal?
 • Is er al een voertuig geboekt en zo ja, welk type? Is dit geschikt voor gravelwegen en zijn de kilometers onbeperkt?
 • Welke ervaringen c.q. belevenissen zijn belangrijk in de reis? Bent u bijvoorbeeld een groot liefhebber van natuur of cultuur? Is het spelen van golf belangrijk of komt u juist om veel te wandelen?
 • Zijn er bepaalde streken, plaatsen, locaties, routes die u in elk geval NIET wilt missen?
Onze reisadviseurs
Uw Travelconsult wordt behandeld door een reisadviseur van Gemsbok Reizen (www.gemsbok.nl). Bij deze touroperator met 10 jaar ervaring in het samenstellen van maatreizen naar Mauritius kunt u rekenen op veel ter zake doende kennis.Fotogalerij

Mauritius!

 • Inzoomen
 • Inzoomen
 • Inzoomen
 • Inzoomen
 • Inzoomen
 • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief: